Ara 01, 2024, 11:48 ös

Haberler:

Medeniyet Mühendisleri Forum Sitesinin Kapatılması Kararı
Anket İçin Tıkla

Medeniyet Mühendisleri Forum Sitesinin Kapatılması Kararı

Başlatan erhanbaytak, Ekm 19, 2023, 02:02 ös

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trmuhendis

Forumda 10 yıllık bilgi birikimi ve bilimsel veri var. Lütfen kapanmasın ve yayına devam etsin.

dadasgs

Hiç sorum olmasa bile, bazen boş zamanlarımda sorulan soruları ve cevaplarını okumak için girdiğimi bilirim. Söz uçar yazı kalır. instagram deseniz yorum kirliliği dolu. Kaldı ki herkesin instagram vb platformlarda sayfaları olmayadabilir. İnternet ortamında burası gibi düzgün bir yer her zaman olmalı.

cihanozcelik

bu site kapanırsa ülkedeki mühendislerin %70'inin (en az) elindeki veriler yok olur ve işlevsiz hale gelebilir. burası bir okul niteliğinde.

nimet

kesinlikle kapatılmamalı karşılaştığım problemlerin cevabını alabildiğiz ve bilgi edinebildiğiz bir site.danışabileceğimiz  tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalandığımız  ahmet hocamıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim  gönlümüz deva etmesinden yana...

Mustafa Şen

Herkesin mesleğinde çıkar bir yol ararken ulaştığı ve fikir edindiği bir sitenin KAPATILMAMASI gerekir diye düşünüyorum. Zaten yalan yanlış ilerlemeye eğimli bir çok kötü eğitimli meslektaşımız varken, bu tarz yerlerden fikir edinilmesi çok önemlidir. YOLUNUZ YOLUMUZ AÇIK OLSUN

civeng

Sn Çelikkollu'nun inşaat mühendisliği  alt bölümüne yazmış olduğu 14 sayfada bulunan  her konu çok bilgilendirici. Çelikkolu'ya sor bölümü de aynı şekilde. Kapatılmamalı.

feyoce

Ahmet hocamın bilgilerinden faydalanmak için başvurduğum bu platform mesleğim adına bana çok şey katmıştır ve katmaya devam ediyor.KEsinlikle kapatılmaması gerektiğinin hatta biz üyelerinde desteğiyle daha da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Raif Efendi

En son neye karar verildi abiliyorum ama lütfen kapatmayın.

insmuhkardelen

Kesinlikle kapatılmasın, ciddiyetle çalışan, açık , direk cevap odaklı, seviyeli, saygılı, sadece yardım odaklı tek burası var. Lütfen kapatılmasın.

abdullahcetinkaya

Öncelikle bu tarz forum siteleri azınlıklara hitap ettiği düşünülse de, bu azınlıkların yarının kurtarıcıları olma ihtimalini gözetmemek doğru olmaz. Yeni kayıt olmuş biri olarak herkesin tüm emekleri için teşekkür ediyorum. Kolaylıklar diliyorum.

ASD

yenimuhendis