Ekm 16, 2024, 11:43 öö

Haberler:

Medeniyet Mühendisleri Forum Sitesinin Kapatılması Kararı
Anket İçin Tıkla

K İ T A P C A L İ S M A M

Başlatan ÇELİKKOLLU, Ara 04, 2021, 01:48 ös

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÇELİKKOLLU

Uzun zamandir uzerinde  calistigim "DAYANIKLI YAPI TASARIMI VE MUHENDİSLIK HESAPLARI...  Ahmet Celikkollu"

Kitabim bitme asamasinda. 15 gune dek baskiya verecegim. Maliyetleri dusunerek kitabi kendim bastirmayi uygun gördüm. Kitap icerisinde  muhendisligin temel kavramlari(en basitinden komplex olana kadar), yonetmeligin temel kavramlari,  ve aciklamalari(TBDY22018), dizaynda ortaya cikan sorunlar ve cozumleri(guclu kolon gibi, oteleme gibi  vb), sunek yapi esaslari,  ornek elle yaptigim hesaplar, deprem hesabi nedir nasil yapilir(ESDEGER, MODAL)ideal tasIyici sistemler  konulari  aciklamali olarak yer alacak. Basit ve yalin yazmaya calistim. Elle yapilan cizimler, hesaplar da kitap iceriginde  yer almakta. Kitap  kavramlari anlamaya yonelik olacak, birtakim gereksiz edebi konu uzatmalari olmayacak.Asagidaki  irtibat numarasiyle  iletisime gecip talepte bulunabilirsiniz. Ilk etapta bu talebi baz alarak bastiracagim ve  kargo yoluyla  kitaplari gonderecegim.

Kitap talep:0 534 707 64 64

iyi calismalar..

erhanbaytak

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: erhanbaytak - Oca 05, 2022, 09:33 öskitap basımı yapıldı mı?

Yapildi internetten dagitildi Erhan, elde kaldimi bilmiyorum.

Mülayim

Merhaba hocam. Kitabınız sade ve anlaşılır. Temel konuları anlaşılır şekilde açıklıyor. Kitabınızı daha da geliştirecek misiniz? yeni baskıları olacak mı? İçeriğini biraz daha geliştirseniz çok daha iyi olur. Mesela bir yapının temelden sona kadar elle yapılmış betonarme hesapları ile ilgili örnek koyarsanız iyi olur diye düşünüyorum.

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: Mülayim - Şub 27, 2022, 01:42 ööMerhaba hocam. Kitabınız sade ve anlaşılır. Temel konuları anlaşılır şekilde açıklıyor. Kitabınızı daha da geliştirecek misiniz? yeni baskıları olacak mı? İçeriğini biraz daha geliştirseniz çok daha iyi olur. Mesela bir yapının temelden sona kadar elle yapılmış betonarme hesapları ile ilgili örnek koyarsanız iyi olur diye düşünüyorum.

Tabiki  gelistirilecek, bu ilk basimin anlasilir, temel konulara  deginen, isin mantigina yonelik  olmasina dikkat ettim. Bu elinizdeki kitabi her seviyede  muhendisin kullanabilmesini amaclamistim.

Mülayim

Yeni baskıları bekliyoruz hocam

ismail hayat

Ahmet Bey, kitabınızı nasıl bulabilirim?

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: ismail hayat - Mar 09, 2022, 02:50 ööAhmet Bey, kitabınızı nasıl bulabilirim?

0534 707 64 64  ile  irtibata  gecebilirsiniz

yusufdinc

Ahmet bey kitaba hala ulaşma şansı varmıdır acaba?

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: yusufdinc - Oca 20, 2023, 11:55 ösAhmet bey kitaba hala ulaşma şansı varmıdır acaba?

0534 707 64 64   ile iryibata gecebilirsiniz.

lemalon

İnternetten sipariş edebilir miyiz?

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: lemalon - Oca 24, 2023, 11:20 ösİnternetten sipariş edebilir miyiz?

0 534  707 64 64 ile irtibata  gecebilirsiniz.

cnsl

hocam lütfen bir yapının temelden sona kadar elle hesabını youtube kanalınızdan yapar mısınız? Bir bütün içinde göremeyince bir türlü oturmuyor yerine bende bazı şeyler. Bu güne kadar yaptığınız tüm çalışmalar için elinize emeğinize sağlık.